Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2014 6:58:28 - EvaDolejšová

DLUHY DĚLAJÍ ZASE JENOM DLUHY

Dobrý den.Vážená paní poslankyně,moc by mě zajímalo zda už víte, budou li se i nadále vydávat tisknout státní dluhopisy - jako na běžícím pásu? Zeptala bych se kompetentních z ANO ale ti mně tak rychle a ochotně neodpoví.Dluhy dělají přece zase jenom dluhy.Kupují si je bohatci a z našich NEvalorizovaných důchodů a snížením soc.dávek jim je potom proplácíme i s úroky???Začne být modním heslem jako u restitucí - co bylo půjčeno má být i s úroky vráceno??? Doplatíme na to zase my dole soc.slabí?Je snad finanční krize. NEJDE UDĚLAT JAKÝ SI STOP STAV ST.DLUHOPISŮ A MEGALOMANSKÝCH PŘEDRAŽENÝCH ZAKÁZEK??? Děkuji za odpověd a přeji krásný den .At se vám daří

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2014 8:37:51 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dluhopisy byly vydávány zpravidla ke krytí části schodku státních rozpočtů. O tom, zdali budou dluhopisy dál vydávány nebo ne není možné dnes podat relevantní informaci. Bude záležet především na tom, jaký návrh státního rozpočtu vláda předloží pro rok 2015.