Ing. Lubomír Toufar

  • SOCDEM
  • Blansko
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.02.2014 11:05:24 - tatanaZ

Není čas se sjednotit?

PS: Znáte hejtmana Haška osobně? Jak byste jej v minulosti hodnotil jako hejtmana, poslance, předsedu asociace krajů... Vždyť to je jasný příklad arogance moci a co potom jeho povolební výstup?! Kajnar byl z ČSSD vyloučen, proč nejsou i tzv.pučisté nebo ti, co nedbají usnesení strany?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.02.2014 20:11:32 - Ing. Lubomír Toufar

Dobrý večer, hejtmana Michala Haška znám z práce hejtmana, v době kdy jsem byl na radnici jsem s ním dobře vycházel a co jsme spolu projednali a slíbili, tak to bylo splněno. Z pozice poslance ho znám jen z posledního období po mimořádných volbách. Co se týče plnění usnesení nejvyšších orgánů strany, bohužel se ze strany některých členů a funkcionářů neplní bez toho, aby nesli následky svého chování ( viz i volba prezidenta a podpora schváleného kandidáta Jiřího Dienstbiera). Problémy na severu Moravy znám pouze z tisku a nemyslím si, že vyloučení primátora Kainara bylo moudré rozhodnutí příslušné místní organizace.

S pozdravem Lubomír Toufar