Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2014 7:30:40 - EvaDolejšová

STÁT NEJVÍCE DOTUJE MILIARDÁŘE,PROČ?

Přeji pěkný den.Vážená paní poslankyně,otevřela jsem PL a už se to ve mně zase vaří.Stále se běduje jak my dole chudneme.Absolutní SVOBODA je dobro ale i zlo.Člověk je od přírody sobecký a penězchtivý.Zaměstnavatel miliardář bohatne z práce jiných, ale zaplatí mu jen to, co musí at už minimální mzdu či podprůměrný plat.Nikdo mu nemůže přikázat aby dával více i když na to má.Daně se miliardářům ani milionářům nezvedly.Jak svobodně donutit bohaté mamonáře,aby svým dělníkům,kteří je živí a vydělávají mu velké peníze přidali na mzdách.??? Už 1/4 století trvá jejich hamižnost a nenasytnost.Kdy už konečně budou mít dost a stanou se soucítícími spavedlivými lidmi. Asi to nemůžete vědět.My dole ale na to marně čekáme jako na smilování.Škoda,že nelze zařídit aby ti zaměstnavatelé co na to mají platili zaměstnancův více.STÁT VLASTNĚ DOTUJE SOC.DÁVKAMI ZAMĚSTNANCE MILIARDÁŘŮ .a koupěschopnost o Zvýšení min.mzdy o 500kč asi moc nepomůže.Děkuji za odpověd. ,,Bijte se ,perte se za nás,, zdravím Vás

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2014 17:51:34 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den,

pokud se jedná o zaměstnání v soukromých firmách je nutné si vždy přečíst velmi pečlivě pracovní smlouvu. Věřme, že i u nás podnikatelé pochopí, že jejich propserita je závislá na spokojenosti zaměstnanců a i v této oblasti nastane zlepšení.