Ing. René Číp

  • Poruba
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2014 14:27:25 - JirCh

Koupíte mi tu kasu Vy?

Milý pane Čípe, já si tu kasu klidně na stůl postavím! Jen za to odmítám zaplatit cca 7tis. korun. Pro mě totiž žádný přínos mít nebude. Nepřivede mi žádné nové zákazníky a nezvýší ani můj obrat. Vypisuji číslované, samopropisovací účtenky každému zákazníkovi, což je cca 1x za dva dny!!!!!!!! Pokud k tomu potřebuji registrační pokladnu, prosím.... Dejte mi ji vy!!!!!! Vy jistě dostanete tučnou provizi od výrobců a dodavatelů, tak na to budete mít. Jen doufám, že to řádně projedete registrační pokladnou.... Můj dotaz na Vás tedy zní: "Koupíte mi tu kasu?"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.02.2014 5:40:42 - Ing. René Číp

Vážený pane.

Zavedení registračních pokladen nemá být perzekucí pro podnikatele jako jste Vy. Ovšem zavádění jakýchkoli výjimek je nekoncepční a jak sám nepochybně uznáte, vede k jejich zneužívání. Samotný náklad na nákup RP si můžete dát do nákladů a odepsat jej standardním způsobem. Pokud zde píšete o poskytnutí provize od výrobců mohu Vám s čistým svědomím odpovědět, že tato myšlenka napadla dříve Vás než mě a já si to jen přečetl z Vašeho dotazu. Nepochybně by se dalo vyhlásit výběrové řízení na dodávky těchto pokladen a tím maximálním možným způsobem snížit jejich cenu a zajistit průhlednost jejich prodeje pro podnikatele, aby podobné dotazy již nemusely padat. Na Vaši závěrečnou otázku odpovídám NE - o žádnou provizi od nikoho nestojím a mým cílem je jen vyrovnání podmínek mezi poctivými a nepoctivými podnikateli.