Miloš Babiš

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2014 15:31:26 - susan

co konkrétně chcete VY změnit?

O Andreji Babišovi je slyšet pořád, o vás ale vůbec. co je vaše specializace? Slibovali jste změnu. Co jste tak zatím změnil? Plat už za ty 4 měsíce máte, jako průměrný občan za celý rok. Můžete mi moji domněnku, že vám nejde o nic jiného než o teplé místo ve sněmovně, vyvrátit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2014 12:06:51 - Miloš Babiš
Jako člen výboru pro životní prostředí jsem přišel se zcela konkrétní a dle mého názoru průlomovou iniciativou. Podařilo se mi na výboru a poté i na plénu Poslanecké sněmovny prosadit usnesení, v jehož důsledku bude do Surovinové politiky státu promítnut zákaz průzkumu a těžby zlata. Ve středočeském kraji se na mne obraceli občané s tím, že se opět po téměř pětadvaceti letech cítí ohroženi zamýšlenými aktivitami zahraničních těžařů zlata v lokalitě Mokrska a Chotilska. Toto téma se ale může týkat jakékoli obce, kde je evidováno potenciální naleziště zlata na našem území; takových lokalit je přibližně pětačtyřicet. Usnesení dále ukládá vládě zpracovat novelizaci horního zákona a souvisejících předpisů tak, aby průzkum a těžba zlata byly na našem území do budoucna zcela vyloučeny.