Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.02.2014 19:51:09 - Wally

Odpověď byla - jak od politika. Přesto díky.

Jenže situace je zoufalá a KSČM NEKONÁ. Ergo to nejspíš znamená, že jí exekutorský teror na občanech tohoto státu nijakl nevadí.
Řečí už bylo dost. Nemusíte se zadlužit na to, abyste byl okraden exekutorem. Sysrém funguje tak, že někdo vygeneruje korunové penále, to se elektronicky hromadně podá, odsoudí a FIKTIVNĚ doručí. Exekuce následuje. NIKOHO NEZAJÍMÁ DLUH - důležité jsou POPLATKY.
Stopětapadesát psychopatů s mnohdy soudně trestanými vykonavateli terorizuje občany ČR. PROČ NIC NEDĚLÁTE?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.02.2014 19:41:58 - Petr Cvalín

Dobrý večer


Komunistická strana Čech a Moravy, se vždy veřejně a plnou silou zastávala sociálně slabších občanů a také občanů střední třídy. Není pravda, jak Vy píšete, že KSČM „exekutorský teror na občanech tohoto státu nijak nevadí“.

Poslanci a straníci KSČM jen neřeční, ale také konají. Naše činy mluví za vše. Jediný, kdo pouze v Poslanecké sněmovně mluví a zatím nic nedělá, je hnutí ANO 2011.

Například v roce 2013 navrhla KSČM změnu zákona o exekuční činnosti a o soudních exekutorech.
Pokud dobře vím, tak mezi navrhovateli poslanecké novely zákona o exekuční činnosti a o soudních exekutorech byl Pavel Kováčik, Vojtěch Filip, Miloslava Vostrá a Alexander Černý. Pokud mne paměť neklame, tak tato předkládaná norma měla podle předkladatelů měnit insolveční zákon a občanský soudní řád.

Bohužel návrh Komunistické strany Čech a Moravy zamítla ODS ( konkrétně poslanec,zpravodaj Pavel Staněk). Podle ODS byl komunistický návrh starý a složitý.

Chybu hlavně hledejme v zákonu o exekutorech. Bohužel tenkrát zákonodárci zřejmě neměli nejmenší tušení, že zákon o exekutorech se zvrtne do takové podoby, jakou dnes vidíme a někteří zažili. Zákon o exekutorech bohužel pracuje ve prospěch exekutorů. To je zřejmé.

V České republice nenese exekutor žádné riziko. A to je velice špatné.

Omlouvám se, ale v minulé odpovědi na dotaz „Co takhle primárně řešit ožebračování lidí justičně-exekutorskou mafií?“ jsem chybně odpověděl, že „Soukromí exekutoři je lichva posvěcená státem“. Správná odpověď je ta, že v České republice jsou lichváři posvěceni státem. Bohužel.


S pozdravem Petr Cvalín