Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2014 10:07:51 - Renata

Vážený pane ministře

Do minulého týdne jsem netušila,že Romové nemusí platit za léky. Byla jsem si
v lékárně pro léky, které jsou mi dlouhodobě předepisovány. Důchod mi navýšili o směšných 45,- Kč Přede mnou byli dva cikáni, vybrali si léky a pak vytáhli papír ze sociálky, lékárnice ho potvrdila a odešli. Zeptala jsem se zvědavě, co to bylo a ona mi sdělila, že jsou sociálně slabí, tak jim stát platí léky. Málem jsem omdlela, zaplatila jsem za recepty doplatila jsem léky 486,- Kč a naštvaná jsem šla domů. Pobírám ID, jsem nucena si přivydělávat, protože bych si tu návštěvu lékárny ani nemohla dovolit, lze tento stav změnit alepoň tak, abychom každou chvíli neslyšeli, makej gadžo, máme málo. Já Vám skutečně věřím, že změny chystáte a provedete, ale budou se týkat i zrovnoprávnění čechů a cikánů??
Velice děkuji za odpověď a věřte, že nejsem rasista, ale seniorka, která je za cetoživotní platby státu na tom daleko hůř než oni.
Renta Hašková
OZP Praha
platím SP, ZP, daně - a to všechno na ně a jim podobným.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.