Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2014 11:56:32 - očko

obecné referendum

Jak čtu tak p.Sobotka vám vyšel vstříc a bude se svou vládou o podmínkách referenda se všemi stranami jednat, tak co se vám nelíbí. Vyše stanovisko mi připadá jako absolutní ultymátum, že by si občané mohli rozhodovat o všem čemu vůbec nerozumí a bude to znít jen populisticky. To si fakt myslíte, že tento národ na to má ?!?! To vás tedy lituji. J.Hervert

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2014 12:35:07 - Tomio Okamura
Máte to trochu popletené, pan Sobotka o referendu s nikým nejedná. Ano, my jsme se pokusili s většinou stran o našem návrhu jednat, ale politici skutečně přímou demokracii odmítají. A nerozumím, co míníte absolutním ultimátem - my jsme navrhli standardní model, jaký funguje v USA, Švýcarsku nebo Lichtenštějnsku. Já lituji Vás, pokud si myslíte, že Vaši politi jsou chytřejší než deset milionů obyvatel naší země. Asi Vás zklamu, ale jsou na tom leckdy znatelně hůř. Navíc zmanipulovat a podplatit sto jedna zákonodárců je daleko lehčí než ovládnout šest a více milionů voličů. To mi věřte.  A prosím, oprostěte se od berliček jako je třeba slůvko populismus. To přichází vždy tam, kde chybí argumenty - nejste politik a věřím, že máte svůj zdravý rozum.