ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2014 11:39:56 - Božena G.

senátoři

Budete letos obhajovat mandát? Čím to, že o vás není skoro vůbec slyšet? Řihák teď sklízí za svou ,,práci" v senátu kritiku. Čeho jste zde dosáhl za poslední půl rok vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2014 11:56:35 - Ing. Karel Kapoun
Vážená paní,   dovolím si oponovat všeobecnému názoru, že pokud nejsme vidět v médiích, tak vlastně nic neděláme. Kolega senátor Řihák sklidil kritiku, že se za poslední půlrok nedostavil na jednání pléna Senátu, ale určitě by byl schopen doložit proč chyběl, kdyby na to dostal právě v těchto médiích více prostoru pro obhajobu. Kritizovat mne za neúčast na jednání pléna Senátu nebo na jednáních školského výboru, byste si asi nedovolila, protože má účast byla stoprocentní. Nepatřím a ani netoužím patřit mezi mediálně zajímavé osobnosti, já svou pracovní náplň vidím především v práci pro občany ve svém senátorském obvodu. Zde jsem se v poslední době např. snažil pomoci jedné malé obci v obhajobě jejích zájmů vůči velké nadnárodní společnosti - nebudu ale konkrétní, abychom již oboustranně dohodnutý postup jeho medializací, nepokazili. A v Senátu již několik týdnů připravuji seminář s vážnou společenskou tématikou "Extrémismus a role elit". Po nástupu nového ministra MŠMT budeme společně připravovat seminář o nové struktuře sportu v ČR a jeho možného financování. Kromě této činnosti senátora, vykonávám na plný úvazek i funkci místostarosty města Doksy, takže mi můžete věřit, že se opravdu nenudím. Co se týká obhajoby mandátu, tak Vám mohu sdělit, že zrovna včera (6.3.) jsem získal podporu krajské konference ČSSD v Liberci a tím je má nominace do podzimních senátních voleb s konečnou platností potvrzena.