ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2014 15:22:27 - Kanak

Diskreditace

Vážený pane senátore, než Vám položím otázku, dovolím si citovat jednu z Vašich odpovědí zde na PL: „Milá Lenko, nevadí mi protesty, z nich se odvíjejí nápravy, vadí mi, že demonstrace zneužívají extrémní politické síly (například KSČM) ke svým politickým cílům. Vadí mi volání demonstrace po svržení vlády. Je to protiústavní.“ Jaromír Štětina
Pokud Vám tedy vadí „volání demonstrací po svržení vlády, což je protiústavní“, nevadí Vám, že podporujete přesně toto, tedy to, co se dělo a děje v Kijevě, kde neo-nacistické, nacionálně extremistické politické síly a antisemitské bojůvky usilují o násilné svržení zákonné a demokraticky zvolené vlády? Jak vysvětlíte Vaše rozporuplné postoje Vašim voličům? Pokud by u nás došlo k takovým demonstracím, kde by takovéto extrémní politické síly, jimž očividně straníte, střílely po policistech, házely na ně molotovovy kokteily, apod., byl byste také na jejich straně a volal po svržení vlády (což je podle Vás protiústavní)?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.