ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.02.2014 9:35:18 - Jíří

Pane Štětina, co říkáte na slova vašho kolegy senátora doubravy

Zmínil jste vašeho kolegu ze Senátu, Jaromíra Štětinu, který je opět v Kyjevě a do ČR posílá zprávy o tamní situaci. Tvrdí třeba, že ti nejradikálnější demonstranti jsou ruští provokatéři, kteří mají jen rozvrátit poklidný ráz protestů. Čím si to vysvětlujete?

Stačí se podívat na jeho minulost, kdy byl velmi prominentním komunistickým novinářem, který do Sovětského svazu jezdil snad i bez víz a měl přístup na místa, kam se nedostali ani někteří státníci. Říkám si, a s takovými názory jsem se setkal několikrát, jestli Štětina není agent, který toto používá za svoje krytí. Vím, že ho několikrát jeho kolegové v Senátu utřeli s tím, že zatímco on jezdil po Sovětském svazu a chodil po recepcích, tak oni byli zavřeni a ptali se ho, kde bere tu drzost a právo vystupovat tak, jak vystupuje.

Jeho vyjádření k Ukrajině mi připadají natolik hloupá, že se mi vůbec nechce věřit, že by to mohl myslet vážně. Nevidím důvod, proč by si Rusové zrovna tímhle způsobem chtěli udržet vliv na Ukrajině a po

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.