Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.02.2014 12:50:37 - Venice

Církevní restituce podruhé

Dobrý den, paní Vostrá, velmi oceňuji a děkuji vám za vaši odpověď obratem. Ale asi jsme si nerozuměly. Já se ptám, kdo ve straně rozhodl, že se církevními restitucemi v KSČM nebude zabývat Miloslav Ransdorf. Nijak nechci snižovat vhled fyzika Vladimíra Koníčka do problému, jistě si něco nastudoval, ale přece jen to není jeho parketa. Co do vědomostí a znalostí se Ransdorfovi nemůže rovnat nejen on, ale dokonce mnozí církevní představitelé. Proč si KSČM zbytečně škodí? Profesionálních odborníků na církevní dějiny nemá tolik, aby si mohla vybírat. Takže se ptám znovu- kdo a hlavně proč rozhodl, že KSČM nevyužije potenciálu M. Ransdorfa? Co se týče jeho článků, mám tomu rozumět tak, že poslední zhruba dva roky nejsou Ransdorfovy články v Haló novinách ani na webových stránkách KSČM proto, že je tam neposílá? A že kdyby je tam posílal, byly by otištěny?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.02.2014 13:54:56 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, o tom, že se poslanec Vladimír Koníček zabývá restitucemi, rozhodl Výkonný výbor. Co se týče článků europoslance Ransdorfa, budu Vám nesmírně vděčná, pokud nebudete překrucovat mé vyjádření. Nejsem ani novinářka, ani majitelka vydavatelství, tudíž nemám jak ovlivnit vydávání, či nevydávání článků pana Ransdorfa. Nevím, kam je posílá, ani kdy je posílá a je to jen a jen věcí jeho a zmíněných redakcí. Doufám, že je má odpověď jasná a vyčerpávající. Přeji Vám krásný den.