Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.02.2014 16:36:06 - Božena G.

děti

Neberte si to osobně, ale myslíte si, že fotky dětí patří na profily rodičů? Mám teď na mysli hlavně sociální sítě. Vždyť rodiče často sdílí obsah-fotky, ale co když s tím dítě nesouhlasí? V půl roce se asi těžko vyjádří, ale co až mu bude více? Zajímalo by mě váš názor. děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.02.2014 17:49:20 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, Boženo,děkuji za Váš podnět k přemýšlení. Určitě na tom něco bude. Hovořili jsme o tom s ženou a shodli jsme se na tom, že to není nic proti ničemu. Je to můj syn. I já jsem byl na fotkách svých rodičů a ty je měli vystaveny ve své kanceláři. A protože jsem je miloval, nevadilo mě to, i když jsem na některých z fotek byl jako malé dítě nahý. Proto pevně věřím, že i mým dětem to nevadí. S těmi staršími o tom mluvíme a ba naopak si myslím, že to vnímají normálně tak jako já u svých rodičů. Nicméně je pravda, že od té doby se mohlo hodně věcí posunout dopředu.
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský