Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2014 22:31:26 - Daremo

Ukrajinská krize

Dobrý den zúčastníte se v nejbližší době nějaké televizní diskuze? Už mám dost těch zpráv,co nadržují jedné straně a vaše názory na vašem FB se mi zdají objektivnější než všechny naše TV dohromady. Myslím, že by občané měli znát názor člověka,jako jste vy, protože takových názorů v politice moc není. Jsme strašení návratem SSSR s Putinem novodobým Hitlerem je to nesmysl!
Problém naši společnosti je takový,že většina lidí musí stát na straně dobra,které nám je předhazováno už od dětství.Můžeme si nebo spíš musíme si vybrat stranu na které budeme stát a kterou budeme propagovat jako tu správnou.A hledání strany dobra nás zaslepuje při hledání pravdy a ta je,že hledat dobrou stranu je nesmysl jelikož pro někoho to tvoje dobro bude zlo.Musíte mít svůj vlastní názor i když vás za to druzí lidé budou nenávidět,urážek a zesměšňovat nebo z vás dělat zrůdu,protože respektovat názor člověka je správná věc a ten člověk co to nedokáže dokazuje,že určit dobro a zlo je složité a někdy i nemožné.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2014 12:24:30 - Tomio Okamura
Bohužel, televizní diskuse není na nás, ale na vedení daných televizí, které o naše názory nestojí - mají evidentně svoje a zřejmě ty správné.