Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.03.2014 12:59:46 - zuza.3

Zrušení soukromých exekutorů.

Dobrý den,pane Okamuro,jistě víte,jak tíživá je životní situace většiny obyčejných lidí v této republice.Lidé se mnohdy vlastním a mnohdy též ne vlastním přičiněním (ztráta práce,nemoc) dostávají do dluhových kolotočů a posléze padají do rukou soukromých exekutorů,kteří je bez milosti dřou z kůže,připravují je o majetek,o byt o sebeúctu a vzhledem k vysokým částkám ,které požadují splatit i o možnost návratu do běžného života.Mnoho lidí tak nevidí jinou možnost úniku z této nicoty,než sebevraždu.Chci se zeptat kdy a konečně soukromé exekutory zrušíte a zřídíte opět jen exekutory státní.Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2014 12:17:37 - Tomio Okamura
Bohužel není v moci jedné malé parlamentní strany zrušit jakékoliv zlo, i kdybychom sebevíc chtěli. Na to nás musí být víc - my změny v exekutorském řádu navrhujeme a podáváme, ale vláda nám je opakovaně zamítá. Je na Vás voličích, koho necháte vyhrát volby a kdo pak řídí zemi. 

Za nás slibuji, že se budu zlořády páchané exekutory snažit potírat s maximálním nasazením.