Mgr. Ing. Tereza Čechová Humpolcová, Ph.D.

kandidátka za KSČM do PS PČR 2017 za Středočeský kraj
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2014 10:50:15 - mochito

CV

,,Je mi 27 let. Do KSČM jsem vstoupila z důvodu nespokojenosti s politickým děním, které u nás bylo." A co jste dělala do té doby? Máte nějaké z politiky nebo z veřejné správy? Proč si myslíte, že zrovna vy něco změníte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2014 12:51:25 - Mgr. Ing. Tereza Čechová Humpolcová, Ph.D.
Před tím jsem pracovala jako učitelka, tři roky na střední škole a rok na základní škole. Byla jsem vytížena studiem a prací. Potřebovala jsem získat nějakou praxi, abych po vystudování VŠ mohla nalézt pracovní místo, jelikož absolventi škol bez praxe velmi často zaměstnání nalézt nemohou. V našem státě totiž chybí právo na první zaměstnání, které by absolventům zaručilo pracovní místo. KSČM absolventy všech typů škol podporuje a je pro zavedení právě tohoto práva. Z vlastní zkušenosti mohu posoudit, že se jednalo o velmi těžké období, je velmi obtížné skloubit studium a práci. Myslím si, že jsem aktivní, cílevědomá, mladá a mám dostatek znalostí, které bych v Evropském parlamentu určitě uplatnila. Je těžké, aby něco změnila pouze jedna osoba, ale pokud se nás za stranu KSČM do Evropského parlamentu dostane více, máme větší šanci něčeho dosáhnout.