ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2014 19:42:20 - VLADIMÍR DEDEK

PANE POSLANČE.

Co si vy myslíte o ,mnohdy chlastání VE SNĚMOVNĚ ,nebo přilehlých hospůdkách? Nemělo by se před zasedáním vždy namátkově FOUKAT?? Já osobně jsem v šoku z reakcí "některých" "zástupců?" lidu ,neboť takovíto nemají v PARLAMENTU ČR co pohledávat!!! Jaký je váš názor? Dedek Vladimír, Třinec.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.03.2014 10:05:01 - Mgr. Petr Adam
 Vážený pane Dědku,
velmi Vám děkuji za otázku a je možné, že Vás a možná mnohé jiné svojí odpovědí úplně neuspokojím.Nemyslím si totiž, že by alkohol ve sněmovně byl nějakým skutečným problémem. Spíše se mi to jeví jako lehce populistické upozorňování na něco co zaručeně vyvolá reakce ve společnosti a splní účel předkladatelům takového zákazu.Přiznám se, že jsem prakticky abstinent a ve sněmovně jsem si za dobu co tam jsem nedal ani malé pivo, ale současně si nejsem vědom, že bych zaregistroval jakékoliv poslance ve stavu, který by mne pobuřoval.Víte, možná o to smutnější bude, když projevy některých kolegů již nebude možné právě tím alkoholem omlouvat, protože to, čeho jsou někteří schopni nelze nazvat jinak než exhibice.Zástupci lidu, kteří ve sněmovně jsou, vzešli z parlamentních, demokratických voleb a tak je třeba to vnímat. To nejsou lidé, které by tam dosadil nějaký svrchovaný vůdce. Jsou to lidé se všemi jejich pozitivními i negativními vlastnostmi a mají především odpovědnost ke svým voličům a ti musí být natolik rozumní aby s takovým, řekněme nevyhovujícím poslancem naložili dle svého uvážení.
Jak by se nám nyní hodil  instrument odvolatelnosti politiků, který máme ve volebním programu...
s přáním krásného dne
Petr Adam