MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2014 10:57:02 - Maláčková

konference ČSSD

Sociální demokraté si na sobotu naplánovali konferenci, na které chtějí řešit, jak předejít poklesu popularity strany, neradi by totiž skončili podobně, jako ODS. Co podle vás straně nejvíce škodí? Já vidím tři důvody a budu ráda, když se k nim vyjádříte.
1, necharismatický předseda
2, nejedenost strany (Hašek popřál nedávno hodně štěstí SOBOTKOVĚ koalici
3, Koalice, i když zde jste neměli moc na výběr
A poslední dotaz, myslíte si, že byly předvolební sliby ČSSD reálné-viz restituce? Já o tom pochybuje a na popularitě vám to jistě také nepřidá. Vaše volička

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.03.2014 14:44:43 - MUDr. Jiří Běhounek
l. Charisma každého je subjektivní dojem většiny, u nás v ČR výrazně deformovaný mediálním obrazem.

II. To není ale otázka posledních měsíců nebo voleb, je to bohužel kód asi od doby výměny Zemana za Špidlu. Jsem názoru, že pokud není užívám selský rozum/bez emocí/ tak se pořád dokola naprázdno diskutuje. Pokud se nezačne vážně pracovat tak ouha. Hesla a spory to nenahradí. Pozice  Sobotka-Hašek komentovat nebudu.

III. Neměli ale jsem názoru, že to neznamená že bychom měli tahat za kratší konec provazu. Zatím mám dojem že za delší tahá ANO, jen díky své aktivitě a razanci, to bychom měli vnímat a korigovat

IV. Jsem pouhým pěšákem navíc nečlenem ČSSD ale souhlasím, že není doba na nesplnitelné sliby. Třeba proto byla ČSSD na Vysočině v posledních v dvou krajských, senátních,parlamentních volbách tak úspěšná. Velmi jsme se snažili abychom pragmaticky a reálně hovořili o možnostech.