Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2014 11:20:48 - EvaDolejšová

OPĚT STÁTNÍ TISKÁRNA CENIN

Dobrý den .Tuto zprávu jsem zachytila zde na stránkách PL. Pokusím se jí opět vyhledat - patrně marně.Bleskově zmizela.Pan Babiš ty zlodějny a úplatky neohlídá.Měl by si udělat i hloubkový audit ve Státní/patrně Kalouskově/ tiskárně cenin a nastavit tvrdá pravidla pro bezpracné obdarovávání milionářů ze stát.peněz.Zeptala bych se jej avšak není jako mnoho vládních činitelů občanským dotazům přístupný.Mašinérie uplácejících legálně dary z našich stát. peněz je nezadržitelná.Porušování pravomocí běžná úřední rutina.Děkuji za Váš zájem. PS.Stát mi připadá jako ten nejhloupější Honza co se nachává ochotně a rád okrádat

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.03.2014 12:06:04 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, omlouvám se, ale opravdu nevím, kde a jaké profily kolegové mají. Sama za sebe mohu říct, že se snažím odpovídat co nejdříve a na všechny dotazy. Co se týče Vašeho dotazu, tak současná vláda Bohuslava Sobotky veřejně prohlásila, že udělá kontroly na všech resortech a státních podnicích. Věřme, že tomu tak skutečně bude a pokud budou dodržovány zákony a budou naplno pracovat kontrolní mechanismy nemůže k takovýmto věcem vůbec docházet. KSČM ve svých programech jasně deklaruje řádné hospodaření se svěřenými státními prostředky a rozhodně nesouhlasí s jejich zneužíváním. Ohledně kampaní, tak KSČM není zastáncem drahých a nečitelných politických kampaní. Nejlepším argumentem je soustavná práce.