PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2014 18:05:53 - VLADIMÍR DEDEK

VÁŽENÝ PANE RANSDORFE.

LIDSKÁ HYENA- V přeneseném slova smyslu se jako hyena označuje člověk, který zneužívá lidského neštěstí nebo na něm parazituje. Český stát je, více méně od roku 1994 -od doby páně Vodičkově pogromu na postižené občany, dle mého názoru obrovská LIDSKÁ HYENA která vědomě parazituje na svých tělesně postižených občanech a tyto občany přivádí do ještě větších stresů ,než jejich postižení. Píšu-li český stát-lidská hyena, myslím tím LIDSKÉ HYENY působící ve státní správě, na soudech ,ministerstvech ,lékařských komisích a dokonce i ve vládě a PARLAMENTU ČR. Můžete mě říci , jakým způsobem se může ČESKO zbavit takovýchto lidí lidí rozhodujících mnohdy o osudech jiného člověka který má problémy nejen se svým postižením , ale taktéž s takovýmito LIDSKÝMI HYENAMI, které svým obrovským stiskem své ABSOLUTISTICKÉ moci již více jak 20-let rozsévají pouze zkázu a utrpení. Děkuji za odpověď. Dedek Vladimír,Třinec .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.03.2014 11:36:39 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Vážený pane Dědku, nejste sám, kdo si klade otázku, k čemu občan takový stát potřebuje. Občanský zákoník je proti občanům, buduje se právo pro horních deset tisíc, korupce dosahuje skandální úrovně. Ale náš stát není hyena. Hyenami jsou ti, kteří si tento stát osedlali a vytvořili si penězotoky, jimiž proudí veřejné peníze do soukromých kapes. Jako příklad mohu uvést zdravotnictví. Loni, pokud mne paměť neklame, přišlo do této oblasti 290 miliard korun. To je velká a dostatečná částka, ale asi polovina z této sumy do veřejného zdravotnictví vůbec nedorazila. Kdo to zavinil? My všichni, protože jsme jim to umožnili svým hlasováním.