David Kádner

  • Nová Ves v Horách
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.03.2014 16:41:04 - Pavelll

Co jsou to velké mzdy

Děkuji vám za odpověď pane poslanče, ale o tom co jsou velké mzdy se nezmiňuji, ale i tak pojem velká mzda je relativní. Děkuji za nabídku se s vámi sejít, ale... /řekněme mohl bych si uškodit, jsem spokojený VZP na MO/. Tak asi tak, vojáci provádí v době míru nějaké činnosti (nezmiňuji se o službě v misi, kdy má voják další příplatky) a porovnávám se znalostí z nejbližšího rodinného okolí: zástupce ředitele střední školy 27 tis. čistého, funkce řidič voják plat cca 24 tis. čistého (odchod z práce=čistá hlava, min.zodpovědnost, min. další vzdělávání), já 48 tis. čistého v porovnání lékař ve státní nemocnici 43 tis.čistého-neustále, ale neustálé vzdělávání se-stresování se bez odpuštění chyb v práci, ještě jednou já a třeba bratr na fakt stejné pozici ve státní správě (mám jen uniformu na víc), on 27 tis.čistého. Asi je divné, že nelobuji za vojáky, ale...vy zákonodárci musíte vycházet z podkladů, které máte z MO, hlavně k odměňování vojáků a ty jsou mnohdy zavádějící...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2014 10:42:41 - David Kádner
 Dobrý den ještě jednou,toto téma je na širší diskuzi.. Informace nemám jen z MO, bavím se i s řadovými vojáky. Pokud si to s tou schůzkou rozmyslíte, jsem Vám k dispozici.Přeji pěkný den.