MUDr. Vít Ulrych

místopředseda Kontrolního výboru města Pardubice
  • KDU-ČSL
  • Pardubice
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2014 1:26:23 - tirhonza

Pane doktore.

Pokud jsou vase lekarske znalosti na stejne urovni, tak jsem rad,ze nejsem vasim pacientem. Prvni lez,OBSE byla pozadana o monitoring, ale odmitla. dalsi,vsechna media informovala tendencne a lzive, tak si tech nekolik lidi kteri se snazili podat pravdive informace neberte do ust. Pro mne jste ostudou CR vy a vam podobni kteri o situaci lzou a pomlouvaji ty kteri se nam snazili podat pravdive informace. Do KDU-CSL se hodite, tam byli vzdy pokrytci typu kam vitr tam plast. Rad bych znal vas nazor na Lotysske ssmany a na Ukrajinske Banderovce kteri jsou ve vlade a drzi silova ministerstva.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.03.2014 17:50:21 - MUDr. Vít Ulrych
Dobry den,preji Vam, abyste nebyl mym pacientem, protoze jsem onkolog a zhoubny nador by asi nechtel mit nikdo. Nestezuji si, myslim, ze me odborne znalosti jsou na slusne urovni. Dekuji Vam za Vas nazor, je jasne, ze v CR se nachazi mnoho lidi, kteri se za komunismu a sovetske okupace meli vyborne, i kdyz to nebyli zrovna ti nejschopnejsi. Byli to urcite ale lide vseho schopni. Zastupci OBSE se snazili na Krym dostat v dobe, kdy zacala regulerni okupace Krymu ruskym vojskem, ktere ani nemelo tu cest se ke sve prislusnosti priznat. Nebyli tam vsak vpusteni. K demokraticke zemi nepatri domobrana, ktera je vyzbrojovana "neznamo" kym. Je jasne, ze pod tlakem ruskych vojsk nemelo smysl, aby se tohoto loutkoveho referenda pozorovatele OBSE zucastnili. Nezaznamenal jsem, ze by Ukrajina nebo Lotyssko melo fasisticke vlady. Prilis sledujete ruskou televizi.Preji Vam hezky den.