ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.03.2014 22:09:54 - tirhonza

Pane Adam

Nevzdavejte to. Tak jak kapky vody prorazi skalu, tak i vase kapky prorazi obcanskou pohodlnos. I ten nejhloupejsi volic jednou procitne. Snazte se predkladat sve navrhy poradne napsane,at nemohou napadat formu a verejne informujte kdo a proc to zamita. Volici potrebuji jeste nekolik arogantnich politickych facek aby se probudili.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2014 11:14:47 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
děkuji Vám. Rozhodně se vyhněme užívání termínu hloupý volič. Všichni lidé v ČR mají stejná práva a hlas jednoho je rovný hlasu druhého i když mohou pocházet z rozdílných ekonomických, sociálních či intelektuálních skupin a tak je to správné.
Máte naprostou pravdu. Naším největším úkolem je nyní mít návrhy zpracované tak aby diskuze běžela pouze na ideologickém poli a nikoliv na tom formálním.
Pravdou také je, že o tom jak jsou naše návrhy špatné slyšíme často, jen nezaznamenáváme v čem konkrétně viz včerejší výtky ministra Dientsbiera, který zcela nepokrytě lhal.
Přeji Vám hezký den
Petr Adam