RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.03.2014 13:46:01 - wiesser

koruna x euro

Když podepíšu petici pro zachování české koruny, co tím získám? Jakou váhu má můj podpis? A máte pro petici podporu i v politice? Co třeba hnutí úsvit, které prosazuje na toto téma referendum?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.04.2014 10:44:05 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážený pane Wiessere,

Váš podpis pod peticí pro zachování české koruny bude mít takovou váhu, jakou má podpis jednotlivce u každé petice. Jeho váha bude závislá na množství jejích signatářů. Bude-li zastánců zachování české koruny hodně, bude mít Váš podpis váhu velkou. Váhu Vašeho podpisu zvýšíte tím, že přesvědčíte co největší množství lidí, aby spolu s Vámi petici podepsali.

Touto peticí se ODS obrací na všechny občany České republiky, samozřejmě včetně politiků. Pokud se kdokoli z nich rozhodne petici podepsat, bude vítán, včetně politiků z hnutí Úsvit samosprávné demokracie. I když s nimi v otázce referenda zásadně nesouhlasím, v tomto jediném případě si myslím, že případné budoucí rozhodování o vstupu naší země do eurozóny se bez něj neobejde.

A nakonec k Vaší otázce, co Vaším případným podpisem získáte. No to nevím, předpokládám, že svůj podpis pod petici připojíte tehdy, když si přejete, „aby se Česká republika nemusela vzdát koruny jako národní měny a nemusela ji nahradit eurem“. V tom případě získáte dobrý pocit, že jste podpořil správnou věc. Já jsem petici podepsal dnes odpoledne.

 Váš Jan Zahradník