Ing. Jana Fischerová, CSc.

  • ODS
  • Havlíčkův Brod
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.03.2014 13:49:40 - wiesser

petice pro zachování koruny

Když podepíšu petici pro zachování české koruny, co tím získám? Jakou váhu má můj podpis? A máte pro petici podporu i v politice? Co třeba hnutí úsvit, které prosazuje na toto téma referendum?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.04.2014 19:56:17 - Ing. Jana Fischerová, CSc.
 Co získáte podpisem pro zachování české koruny je spíše otázka přímo na Vás. To každý vnímáme subjektivně. Nicméně si myslím, že i pocit, že jste Vy sám udělal maximum pro to, aby nám česká koruna zůstala, by mohl stačit. Ano někdy jednotlivci neovlivní vše, ale je lepší se vyjádřit a ne sedět v koutě a čekat.  Hnutí Úsvit prosazuje referenda na většinu témat, která jsou diskutována.

Petice pro zachování české koruny- v tomto případě se ale již vyjádřil Jan Zahradil, který je naším lídrem pro volby do EP, a zopakoval dřívější požadavek ODS,  aby přijetí eura předcházelo referendum. Smyslem této petice je také vyvolat parlamentní debatu k tomuto tématu.