Ing. Mgr. Miroslav Poche

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.04.2014 19:27:27 - Lukáš Rosák

proč EU

Proč chcete do EU? Co chcete prosadit? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2014 14:48:58 - Ing. Mgr. Miroslav Poche
 Dobrý den pane Rosáku, Děkuji Vám za Váš dotaz. Do Evropského parlamentu kandiduji z toho důvodu, že je zapotřebí aby Česká republika získala status respektovaného partnera v rámci Evropy. Domnívám se, že je zapotřebí abychom zaslali kandidáty, kteří mají selský rozum, zajímají se o problémy občanů zemí členských států a přitom umí jazyky a umí komunikovat a prosazovat zájmy států. 
Nemůžeme si dovolit posílat lidi, kteří se nedorozumí při zasedáních Evropského parlamentu nebo při zasedáních stran. Ačkoliv schůze EP jsou tlumočeny do všech jazyků EU, mimo schůze tlumočníci již nejsou dostupní a parlamentář, který neumí jazyk nebude schopen komunikovat s kolegy. Člen EP musí umožnit dosáhnutí konstruktivní spolupráce s ostatními členy. Myslím, že tato kritéria splňuji a jsem kvalifikovaný pro takovouto funkci. 
Můj program, neboli 6 priorit, na které se chci  zaměřit v Evropském parlamentu, naleznete na mých webových stránkách: http://miroslavpoche.cz/muj-program/
S přáním krásného dne, Ing. Mgr. Miroslav Poche