Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.04.2014 5:37:56 - Diskriminovaný

Jsem diskriminován

Je mi 50 let a jsem nezaměstnaný. Jsem VŠ, erudovaný manažer kvality, projektový manažer, lektor a konzultant. Můj problém je, že jsem věřící a tedy těžko zkorumpovatelný a poctivý. Jsem pro trh práce příliš starý, převzdělaný a již 4 roky marně hledám uplatnění. Pracoval jsem vynuceně na IČ, protože jinak bych neměl možnost. Byl jsem lektorem pro jednu agenturu, která za EU peníze dodávala vzdělávací programy firmám. Ale jelikož se EU peníze tunelují, firma zřejmě zkrachovala a já nemám zakázky a musel jsem pozastavit živnost. Zítra jdu opět se zaregistrovat na ÚP.
Co mi může stát nabídnout? V podstatě jen diskriminaci. Práci mi nezajistí, podporu nedostanu, daně platit musím. Modlím se a prosím Boha o chléb náš vezdejší, bohužel v "monetárním" koncentráku který tu panuje, je vše jen za peníze. Peníze jsou jen za práci, za podvody, krádeže a tunelování. Bohužel to jsem nikdy nedělal, neumím to a nechci to dělat. Můžete mi, jako prezident dolních 10 miliónů, pomoci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.