ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2014 0:00:04 - pavel60

Vážený pane poslanče

s vašim názorem k OKD se naprosto ztotožňuji. Vaše vystoupení k ožehavým problémům z mého pohledu jasně a přesně popisuji stav i návrh jejich řešení. Proto vás řadím mezi nejlepší poslance za severní Moravu. Myslím si, že poslanci z jiných strana zvoleni za tento region by si z vás měli vzít příklad. Jen tak dál pokračujte. Ještě jednou dík. Za sebe bych si příál z vaši strany pravidelné hodnocení poslanců za severní Moravu stran návrhu zákonů protikorupčních s ohledem na závazek podpory iniciativy Rekonstrukce státu. Zdá se mi, že návrhy těchto zákonu jdou pomalým tempem.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.04.2014 7:07:00 - Ing. Karel Fiedler

Děkuji za vaše uznání a ocenění mého dosavadního působení ve Sněmovně. Problém OKD je širší, než jen aktuální problémy dolu Paskov. Vždyť OKD provozuje dosud i další tři doly, jejichž rentabilita těžby se také v určitém čase bude blížit ke zlomovému bodu. Takže aktuální "tanečky" kolem útlumu těžby na Paskově budou mít jistě ( bohužel ) i dalšího pokračování. Současný precedens Paskova tak pokládá "základy" dalších problémů a tedy dalšího pokračování tunelování státních financí. Nechat firmu vydělat desítky miliard a pak po ukončení její činnosti vkládat státní finance do útlumových programů je opravdu jen dokreslením chyb divoké a zbrklé privatizace. Příznačné je, že za kauzami OKD a MUS jde dohledat i stejná jména ....

K vašemu návrhu hodnocení poslanců. Za Moravskoslezský kraj je jich 22. Jak každý poslanec Sněmovny kdy hlasoval je veřejně přístupné na stránkách www.psp.cz. Přestože panuje názor, že poslanci jsou časově a pracovně málo vytíženi ( hodně záleží na tom, jak daný poslanec přistupuje k výkonu svého mandátu  - rozdíly jsou velké ), tak skutečnost bývá jiná ( nebo řekněme různá ). V mém případě se mi času nedostává a budu jej tedy místo hodnocení mých kolegů věnovat řešení problémů, kterých máme, bohužel, bezpočet. Hodnocení poslanců tedy přenechám na vás občanech - voličích.