MUDr. Vojtěch Adam

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2014 11:10:08 - KamilDánský

Babiš a hazard

Podporujete jako starosta Babiše, který chce více regulovat hazard a chce,aby zde měli více pravomocí samotná města a obce? A jak byste jako poslance nejsilnější opoziční strany hodnotil asi nejsilnější článek vlády, Andreje Babiše? Zpočátku všichni říkali, jak je velkou neznámou, ale jak byste jej po půl roce ve sněmovně, téměř čtvrt roku ve vládě, hodnotil?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.05.2014 10:19:14 - MUDr. Vojtěch Adam
Ano, regulace tzv. hazardu by měla být v rukou obcí a měst. U nás v Ivančicích máme situaci pod kontrolou při využití i současných legislativních možností. Veškerý daňový výtěžek z tzv. hazardu věnujeme rozvoji sportu, činnosti občanských stružení a zájmových organizací. Co se týká samotného Andreje Babiše, nejvíce mě překvapuje až patologická nenávist k jeho osobě ze strany TOP 09 a ODS. Jejím motivem muže být skutečně strach. Z čeho? To musí vědět ti, kterých se to týká.