Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2014 7:27:19 - Hajši

Bezohlednost PČR

Dobrý den, Tomio
Rád bych se Vás zeptal, jaký máte názor na fanoušky fotbalových klubu v ČR a zákroky PČR.
V sobotu 12.4.2014 jsem byl svědkem naprosté brutality ze strany PČR na Čechově mostě. Za zapálení světlic, bengalských ohňů a dýmovnic, které nikomu na mostě nemůžou vadit, a které se na mostě takto odpalují každoročně a nikoho nikdy nezranili, začali složky PČR do lidí řezat hlava, nehlava. Následkem toho jsem viděl několik slávistů s rozseknutou hlavou a s krví v obličeji. Na tento pochod dohlíželo podle medií 600 policistů, s psovody, vrtulníkem, koňmi a dalšími. V podstatě my, daňový poplatníci jsme si zaplatili za to, že nás na mostě zmlátili. Kolik toto musí stát kasu? Místo toho, aby se PČR zaměřila na korupci politiků a lobbistů, tak se jdou vybít na normálních lidech.
Doufám, že nebudete jako komerční média u nás, které v podstatě prohlásily, že za všechno můžou fanoušci. Snad jen na reportáži ČT byla trochu pravdy.
Děkuji za odpověď
s pozdravem Jaroslav Hajšman

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.