MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2014 14:01:59 - Plavcová

imigranti

Údajně jste z volebního programu KDU-ČSL odstranili větu ,,Nechceme Evropu plnou nepřizpůsobivých imigrantů, kteří na předměstí pálí auta, prodávají drogy a zanášejí k nám mj. radikální islamismus“ Proč jste ji stáhli a druhá věc, proč vidí nebezpečí jen v imigrantech muslimech? Co třeba cikáni, kteří nás ohrožují? A Nic ve zlém, ale i křesťané nejsou bez poskvrny.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.04.2014 15:25:12 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Jednalo se o rozhodnutí kandidátů do Evropského parlamentu. Rozhodli se tak proto, že tato věta byla vytrhávána z kontextu a zneužívána našimi politickými rivaly. KDU-ČSL není stranou xenofobů, přínos imigrantů do evropské ekonomiky si velmi dobře uvědomujeme. Nicméně uvědomujeme si také rizika, která s sebou přinášejí. Evropská kultura vyrostla na křesťanských hodnotách, je tedy logické, že křesťané do Evropy přirozeně patří. Nechceme z ní vykazovat ani muslimy, ovšem musejí se naší kultuře přizpůsobit. Když se přestěhujete do arabského státu, budete také muset přijmout arabskou kulturu.