ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.04.2014 9:19:02 - Vítězsalv M.

O zbrojním pokrytectví, hladové Evropě a ruském prezidentovi

A jaký odhadujete další vývoj? Kam až to povede?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2014 12:50:28 - Ing. Karel Fiedler

Děkuji za otázku, ale je opravdu velmi obtížná. Nepokládám se za všeznalce. Těch komentátorů, pronášejících zásadní soudy ohledně dalšího vývoje, máme spousty, jen se už nikdo nezaobírá následně tím, zda se jejich soudy a odhady naplnily ? Odhadnout další vývoj si opravdu netroufnu, ale doufám, že lidé a lidstvo budou přece jen mít více rozumu. A samozřejmě v mezích svých možností se budu snažit ovlivňovat okolí kolem sebe.

Jsem si vědom toho, že tato má "odpověď" vlastně konkrétní odpovědí není. Pokud se podíváte na mé jiné odpovědi zde, snad pochopíte, že se konkrétním odpovědím nevyhýbám, ale zde prosím o pochopení. Nemám k dispozici všechny údaje a informace, jako pracovníci v zahraničních sekcích, a na zprávy z oficiálních sdělovacích prostředků už dávno nespoléhám ... Obávám se však, že se již pohybujeme hodně na hraně, ze které se vývoj může zvrtnout kamkoliv.