Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.04.2014 14:03:48 - Renata

Vážená paní

Tohle je pravdivý pohled na budoucnost?
Malá dcerka se v roce 2214 ptá svého otce:
Tati,dneska jsem zaslechla,že prý kdysi žili v nějakých Čechách Češi,slyšels o tom něco?Samozřejmě maličká, prý právě podle nich se dnes říká:"ty seš blbej jako Čech!"
Aha, a kde ty Čechy byly? No, to se přesně neví,ale asi někde ve střední Evropě.To vážně byli tak blbí?Asi ano, prcku,podle pověstí si prý rozprodali a vytunelovali vlastní zemi, jejich vláda nechala lidi umírat,protože náklady na léčení si nemohl slušný člověk dovolit, pokud ano, brzy zemřel zadlužený, hladem, protože lichvářství bylo posvěceno na byznys.Za vrcholné představitele si postupně volili kdejakého lumpa,jeden prezident dokonce pustil lumpy a darebáky ještě dříve než je stihli potrestat a zabavit jim, co nakradli.Ti Češi si zlikvidovali zemědělství a průmysl,prodávali jedovatý alkohol,místo výroby jen dováželi, říkali jim žumpa Evropy. Štědře živili cikány z daní těch,kteří ještě měli práci.A to opravdu žili?
Hašková R.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2014 8:05:47 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den, myslím, že toto není reálný pohled na budoucnost a stejně jako život sám, nic není černobílé. Pokud vidíte ve svém okolí nepravosti, je třeba na ně upozornit a vždy se dají řešit. Je pravdou, že mnhozí lidé se dostávají do tíživých situací a je také pravdou, že ne všechny kauzy, které zavinili politici, jsou vyřešeny. Ale opravdu nelze házet všechny do jednoho pytle. Váš druhý dotaz ověřím. Hezký den.