ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.04.2014 13:09:16 - cvrček ála

název strany

Děkuji za odpověď i ve svátek, ale měla jsem na mysli přímo vaše stránky, kde je v záhlaví SPOZ novinky a mimochodem jejich obsah je dosti neaktuální. Nemyslíte? Kampaň nelze dělat jen před volbami, strany vznikají velmi rychle a pokud nezapracujete na PR strany, zapadnete.Předem děkuji za odpověď a přeji hezké Velikonoce

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.04.2014 9:51:07 - Jan Veleba
Dobrý den,

stránky jsou v tuto chvíli změněny tak, že ve všech položkách již  mluvíme o Straně Práv Občanů (SPO). Přídomek ZEMANOVCI a zkratku SPOZ najdete na stránkách u historických aktualit či článků, které vznikly v době, kdy přídomek ZEMANOVCI byl součástí názvu strany a zpětně je tedy měnit nebudeme.

Váš dotaz se zřejmě týká měsíčníku SPOZDRAVEM, který má link v záhlaví hlavní stránky. Poslední číslo vyšlo před volbami v roce 2013 a v současné době (po obměně vedení strany) chystáme novou komunikační a marketingovou strategii, jejíž součástí by mohlo být i znovuobnovené vydávání tohoto měsíčníku. V tuto chvíli jsou tam čísla, která vznikla ještě pod hlavičkou SPOZ, proto je název SPOZ NOVINY.

Souhlasím s Vámi, že komunikovat s voliči nelze jen před volbami a vždy v minulosti jsem
chválil akce jako byly např. naše petice, které se konaly v době mimovolební. Občané byli komunikaci mnohem přístupnější než v době, kdy kampaň dělaly všechny strany. Chci v tomto trendu pokračovat a pouze prosím o několik týdnů hájení, než zvládneme vše nachystat a postavíme tým, který na věci bude pracovat.
Věřím, že Vás nezklameme a mnohokrát Vám děkuji za dotaz.