RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2014 10:41:48 - wiesser

pokračování krize strany

Pan Fiala je akademik,ale nemyslíte, že jako předseda postrádá charisma? Nebo jak si vysvětlujete, že i 3 měsíce ke kongresu se pro ODS nic pozitivního nezměnilo? Vy jste jeden z mála, který má mé sympatie, pokud bych Vás ale chtěl znovu volit nemohu, protože jste člen ODS a ta mě dosud nepřesvědčila o tom, že si jej stejně jako v minulosti zaslouží. Druhá věc také je, že pokud se budete odchod členů snažit dohnat náborem nových, neobáváte se toho, co-kdo to bude?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.04.2014 13:25:22 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážený pane Wiessere,

 souhlasím s Vámi, že se navenek od kongresu pro ODS, jak píšete, mnoho nezměnilo. Volební preference jsou stále mírně nad 7 procenty, došlo k poklesu počtu členů. Představa, že s tím Petr Fiala za 3 měsíce něco zásadního udělá, je mylná. Sám řekl, že se bude jednat o dlouhý proces a s tím jsem jej na kongresu volil. Podle mého názoru nyní musí ODS stabilizovat členskou základnu, ty členy, kteří zůstali, aktivizovat a pokusit se uspět  komunálních volbách na podzim. V žádném případě nedoporučuji provádět nábor nových členů. Samozřejmě, kdo k nám chce vstoupit s cílem pomoci, je srdečně vítán.

A na závěr, Petr Fiala má pro mne charisma slušného, pracovitého a vzdělaného člověka, schopného se kvalifikovaně a trefně vyjádřit k jakémukoli tématu. Věřím, že se o tom postupem času přesvědčí i bývalí voliči ODS a že si tato tradiční česká politická strana v čele s Petrem Fialou znovu získá jejich důvěru.

 Děkuji za projev Vašich sympatií a srdečně Vás zdravím.

 Jan Zahradník