Ing. Adolf Beznoska

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2014 10:42:58 - wiesser

pokračování krize strany

Pan Fiala je akademik,ale nemyslíte, že jako předseda postrádá charisma? Nebo jak si vysvětlujete, že i 3 měsíce ke kongresu se pro ODS nic pozitivního nezměnilo? Vy jste jeden z mála, který má mé sympatie, pokud bych Vás ale chtěl znovu volit nemohu, protože jste člen ODS a ta mě dosud nepřesvědčila o tom, že si jej stejně jako v minulosti zaslouží. Druhá věc také je, že pokud se budete odchod členů snažit dohnat náborem nových, neobáváte se toho, co-kdo to bude?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.04.2014 15:28:52 - Ing. Adolf Beznoska
Dobrý den, začnu tím pozitivním a to je poděkování za Vaše sympatie :). Pan předseda Fiala je ve složité pozici, kdy se od něj očekávají až zázraky, ale od začátku bylo jasné, že opětovné získání důvěry voličů bude dlouhodobá záležitost. Za tři měsíce od Kongresu se udělalo mnoho práce, ale spíše dovnitř strany.  Velkým problémem je, jak informovat veřejnost o čemkoliv pozitivním. Viz například dnešní Mladá fronta Dnes (http://echo24.cz/a/wNGHp/s-medii-se-nebojuje-ale-tohle-neprejdu-mlcenim). Věřím, že právě takovéto chování a "podrazy" stranu ještě více semknou a spolu s kvalitní prací politiků ODS dostaneme ODS opět nahoru.Nemyslím si, že bychom chtěli odchody členů nějak dohánět náborem. Máme dveře otevřené všem, kdo chtějí pro ODS pracovat, ale nechystáme se s nikým soupeřit. Různí vykukové a šíbři o členství naštěstí zájem nemají, protože už jsou dávno v jiných stranách.S pozdravemAB