Ing. Jana Fischerová, CSc.

  • ODS
  • Havlíčkův Brod
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2014 10:44:53 - wiesser

pokračování krize strany

Pan Fiala je akademik,ale nemyslíte, že jako předseda postrádá charisma? Nebo jak si vysvětlujete, že i 3 měsíce ke kongresu se pro ODS nic pozitivního nezměnilo? Vy jste jedna z mála, který má mé sympatie, pokud bych Vás ale chtěl znovu volit nemohu, protože jste členkou ODS a ta mě dosud nepřesvědčila o tom, že si jej stejně jako v minulosti zaslouží. Druhá věc také je, že pokud se budete odchod členů snažit dohnat náborem nových, neobáváte se toho, co-kdo to bude?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2014 22:11:04 - Ing. Jana Fischerová, CSc.
Pane Wiessere, pan předseda Petr Fiala  je člověk velmi vzdělaný, s bohatými zkušenostmi a schopnostmi řídit  organizace, které čítají velký počet lidí.Už jen to, že chtěl změnit chování politických stran a rozhodl se vstoupit do ODS, kdy ostatní odcházeli, beru od něj jako rozhodnutí člověka, který má odvahu a nebojí se jít "do boje". ODS opravdu prošla cestou, kdy udělala celou řadu chyb. Není jednoduché získat zpět důvěru  u voličů. Pan profesor Petr Fiala v této době přesto vstoupil do ODS, změna není možná ihned. Dovoluji si zmínit, že ODS reaguje na všechny návrhy koalice, má celou řadu schopných starostů ve městech a obcích.  To jsou lidé, které mají lidé pod drobnohledem a sympatie jim vyjádří tím, že je opětovně zvolí.    Ve městě, kde žiji, nyní vstupují do ODS nově mladí lidé, které osobně znám a vnímám to jako přínos. Díky tomu se nebojím náboru nových členů. Ve všem, co děláme, je důležité, aby každý vždy začal sám u sebe a byl vzorem  pro ostatní.