PaedDr. Josef Novotný

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2014 11:41:48 - Plavcová

mandáty

V Karlovarském kraji je vysoká nezaměstnat, vy osobně sedíte na dvou židlích a berete dva platy. není vám to hloupé? Navíc, kdyby byly zcela pravdivé vaše argumenty, Karlovarský kraj by musel být rájem v ČR, což není. Druhou věcí pak je, že jen potvrzuje tvrzení o nejednotnosti a roztříštěnosti strany. Strany se na něčem demokraticky dohodla a někteří to zpochybňují: Chápu, že vy s tím nemusíte souhlasit, ale i to je přeci demokracie, ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2014 10:20:08 - PaedDr. Josef Novotný
Asi nemá cenu opakovat, že obě funkce znamenají především spoustu práce a téměř žádný volný čas. Největší odměnou za tuhle práci nejsou peníze, ale když se povede např. dostat do kraje podstatně větší sumu prostředků na sociální služby nebo rozhýbat zastavenou stavbu části rychlostní silnice R6. A co se týče platů, v minulém období jsem rozdal stovky tisíc korun, pravidelně podporuji pečovatelskou službu v našem regionu, nemocnice, školy, sportovní kluby, které pracují s mládeží, akce místních spolků nebo benefiční aktivity určené pro lidi s hendikepem. V žádném případě nebylo a není mým cílem narušit jednotu ČSSD. Ale usnesení ÚVV ČSSD k souběhu funkcí jsem od počátku považoval za diskriminační, nehlasoval jsem pro něj a za svým názorem si stojím.