JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2014 15:53:29 - Filištín

Jaké změny máte v plánu?

Velice se mi líbil článek Petra Žantovského a také zastávám názor že ČT má více programů než kvality. Kdyby měl divák právo platit pouze tomu televiznímu kanálu který ho nejvíce zajímá, tak neporosteme do šířky, ale do hloubky odborných témat. Já bych na Vašem místě z ČSSD vystoupil a kandidoval jako nezávislý v součinnosti s ANO. Každý stoupá po žebříčku kariéry až do doby než je za životním zenitem. Máte osobní cíl a nebo se podřídíte kolektivnímu rozhodnutí? Když se hlasuje tak nejlepší řešení dostává na frak od kompromisu. Jsem pro referendum, ale vím, že styl položení otázky pomáhá v rozhodování. Budete požadovat schvalování tvaru otázek pro referendum?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.06.2014 14:24:07 - JUDr. Michal Hašek
To je mnoho otázek a úvah najednou. Často je třeba strčit ego stranou a podřídit se většině. Takovou situaci všichni známe. Co se týče referenda, tak máte pravdu a je důležité vést o způsobu položení otázky dlouhou diskusi a na konci se politicky „poprat“ o její vyznění.