RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2014 17:14:26 - Filištín

Byl jsem první kdo popsal softvérové obchody.

Podle RNDr. soudím, že máte Matfyz. Umím vysvětlit jak softvérem nakupovat a prodávat rychleji než makléři a když popíšu jak se dá hrát SAZKA, tak si nikdy nevsadíte. Máte zdravé myšlenky, jen ta politická strana mi kvůli předsedovi nesedí. Šel byste do voleb jako nezávislý a nebo umíte nahradit Guvernéra Singra?
Velkosériová výroba se vyplatí jen pokud ji neprodraží dálková přeprava. Jinak je třeba stavět lokální plně automatizované výrobny. Globální výroba není možná pro všechno z jediné továrny i když speciální IT komponenty jde dělat pouze centrálně. Uměl byste prosadit sloučení senátu a poslanecké sněmovny s tím, že se bude jednat za pomoci skype nebo internetu? Existuje softvér kde můžete sledovat co píše druhá strana a slovně diktovat nebo připomínkovat text. Umíte pracovat bez asistenta a sekretářky jako já?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.07.2014 12:27:39 - RNDr. Luděk Niedermayer
 Díky za extenzivní otázku. Má ambice v politice není taková, že bych chtěl obrátit věci vzhůru nohama, někdy není od věci nejprve věci pochopit, a pak uvažovat, co by bylo dobré změnit 😊V každém případě doufám, že jistá exaktnost myšlení, kterou mi má alma mater vycvičila, mi pomůže.