Komunistická strana Čech a Moravy

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2014 12:15:38 - letora

Kdy budou veřejnoprávní media informovat objektivně?

Jak se vám líbí informace nešich veřejnoprávních médií.Novinář by měl informovat nezaujatě a objektivně.Ukrajina-příčina je zamněněna za následek.Majdan jsou ti hodní, východ, který se brání fašizaci společnosti-jsou teroristi.Když se podíváte na videa na YOU TUBE a na naše zprávy na všech mediích, myslíte si,že jste scizofrenik.Pan Zaorálek a ČSSD nemají přístup na internet? Bezhlavý policista z majdanu, vražda starosty Dombasu před očima jeho rodiny a tyto zvěrstva jsou hodna naší ochrany? Kdy začnou veřejnoprávní media plnit svoji funkci informovat pravdivě a nezaujatě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.05.2014 10:41:37 - Komunistická strana Čech a Moravy
 Dobrý den, dle platného zákona by veřejnoprávní média měla poskytovat pravdivé a vyvážené zpravodajství bez ohledu na pocity jednotlivých redaktorů, přesto však lze říci, že tak jako v každé profesi, se najdou i zde lidé, kteří svou práci dělají zodpovědně, ale najdou se i takoví, kteří si zpravodajské zprávy upravují k obrazu svému. V případě, že se setkáte se skutečně neobjektivním zpravodajstvím, obraťte se, prosím, na Radu ČT či Českého rozhlasu. Hezký den.