Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2014 12:21:02 - PsotaRoman

státní maturita- Mat

Dobrý den p. Ministře
Mám dotaz. Proč se u státních maturit nebere v potaz dálkově studující. Za co Cermat ty naše těžce vydělané peníze berou stále nechápu. No 5 le člověk chodí do školy ,kde má 11 předmětů, protože si chce doplnit vzdělání k tomu pracuje v dnešní době od rána do večera již cca 20 let na pozici vedocího kvality ve strojírenském podniku a musí se starat o rodinu. Jen ať si to někdo zkusí chodit do práce a k tomu studovat. A pak dáte takový test z Matematiky. Je to už naše třetí opravná zkouška tak to vypadá, že pět roků co jsme investovali úsilí a i stát prostředky šly v niveč.A to maturita z Českého jazyka, Ekonomických předmětů a strojírenských předmětú dopadla úspěšně, ale to už nikdo teď již brát nebude.
Psota Roman
K.Čapka 784
Kopřivnice
Student D5 VOSKOP Kopřivnice 41 let

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2014 16:40:40 - Marcel Chládek
Vážený pane Psoto, do procesu přezkoumání maturitní zkoušky je od roku 2013 začleněna Nezávislá odborná komise. Ta mj. vystavuje odborné oponentní posudky k didaktickým testům. Test z matematiky byl shledán jako způsobilý. Pokud však budete mít o výsledku svého hodnocení pochybnosti, můžete požádat o přezkoumání výsledku. Podrobný postup k podávání žádosti je uveden na webových stránkách MŠMT (ZDE). 
Přeji Vám, aby se vše negativní ve Vašem studijním životě změnilo k lepšímu a vše nakonec zdárně dopadlo.