Ing. Adolf Beznoska

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2014 14:15:01 - jurka kříž

tváře ODS

Vidíte něco pozitivního uvnitř ODS? Navenek totiž není nic vidět a problém je podle mě v tom, že stranu zastupují, do značné míry, stále ti samí, kteří jednak nejenže nemají naši důvěru, ale ani se nesnaží ji získat. Je zajímavé, že pokud jde o nové tváře ODS, většinou odpovídáte a komunikujete s námi. Ale co takový Stanjura? Benda? Němcová? Oni především můžou za to, kde ODS je a co nyní dělají? Mrtvého brouka. Nemyslíte, že zde je chyba? ODS potřebuje personální obměnu,i když chápu, že je to těžké, když od vás členové nyní spíše utíkají...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2014 12:13:16 - Ing. Adolf Beznoska
Vážený pane Kříži,nedávno uběhlo prvních sto dní od volby nového vedení na Kongresu ODS. Ikdyž to tak z venku třeba nevypadá, tak se podařilo udělat spoustu pozitivních věcí. Nejdůležitější bylo zajistit fungování hlavní kanceláře a celé strany s ohledem na nížší příjmy. Dále bylo důležité připravit kandidátku a samotnou volební kampaň do Evropského parlamentu. Rozjela se kampaň www.peticeprokorunu.cz, se kterou naši kandidáti objíždějí Českou republiku. Dále se připravují podzimní senátní a velice důležité komunální volby. Vybírají se kandidáti a připravuje program. Nemyslím si, že zrovna Vámi zmiňovaná jména jsou hlavními viníky současného stavu. Jsou to lidé, kteří nám nováčkům předávají své zkušenosti a bez nich by fungování poslaneckého klubu ODS bylo opravdu složité. Personální obměna v ODS proběhla dramatická a na všech úrovních. Každý nemusí souhlasit se všemi jmény, ale je důležité, jak je strana důvěryhodná jako celek. Čeká nás ještě hodně práce, ale já vidím mnoho nových a šikovných lidí a budoucích lídrů.
S pozdravemAdolf Beznoska