RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2014 14:19:25 - jurka kříž

tváře ODS

Vidíte něco pozitivního uvnitř ODS? Navenek totiž není nic vidět a problém je podle mě v tom, že stranu zastupují, do značné míry, stále ti samí, kteří jednak nejenže nemají naši důvěru, ale ani se nesnaží ji získat. Je zajímavé, že pokud jde o nové tváře ODS, většinou odpovídáte a komunikujete s námi. Ale co takový Stanjura? Benda? Němcová? Oni především můžou za to, kde ODS je a co nyní dělají? Mrtvého brouka. Nemyslíte, že zde je chyba? ODS potřebuje personální obměnu,i když chápu, že je to těžké, když od vás členové nyní spíše utíkají...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2014 9:15:56 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážený pane Jurko Kříži,

 v ODS vidím hodně pozitivních věcí, jinak bych jejím členem asi už nebyl. Mám tam přátele, kteří tak jako já neopouštějí loď, když je v nebezpečí, kteří neutíkají z boje, když se situace zdá být bezvýchodná. Jsem členem ODS od roku 1991 a prožil jsem s ní hodně dobrého a také některé těžké chvíle. Považuji za svoji povinnost mluvit s lidmi, snažit se jim vysvětlit, proč jsem ODS nezavrhl a proč mám stále naději na její dobrou budoucnost. Velkým impulsem pro mne byla volba Petra Fialy předsedou. Myslím, že se pod jeho vedením podaří ODS vzkřísit.

Co se týká Vámi zmíněných členů ODS, nemyslím, že by na současném stavu ODS měli významně větší vinu než ostatní členové. Jen byli a i nyní jsou více vidět. Ve Sněmovně odvádějí podle mého názoru dobrou práci. A ta personální obměna, ta musí přijít přirozeně, do ničeho se v současné době ODS nesmí nutit. Stojíme o každého člena, ale kdo chce odejít, bránit mu nelze. Bude to sice trvat dlouho, ale věřím, že se ještě dočkám vítězství ODS ve volbách.

Srdečně Vás zdraví

Jan Zahradník