Ing. Jana Fischerová, CSc.

  • ODS
  • Havlíčkův Brod
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2014 14:24:54 - jurka kříž

ODS

Jste spokojena s vývojem strany od lednového kongresu? Proč mám dojem, že stranu zastupuje jen několik senátorů a hrstka poslanců? jak chcete obnovit důvěru ve vás? Chápu, že jako opozice nejste pro média tak zajímavý, ale máte přeci sami spoustu možností se zviditelnit. O vašich kandidátech do EP ani nemluvím, jak kdybyste věděli, že je kampaň zbytečná. Byl jsem váš volič, ale nyní nejsem s to vám dát hlas. Při jaké příležitosti bylo či bude vidět vás?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2014 10:35:30 - Ing. Jana Fischerová, CSc.
 Vážený pane Kříži, 

 navrátit důvěru zpět našim voličům není jednoduché. Přesto věřím, že se nám to podaří. Zlepšila se komunikace dovnitř i navenek, toto pozoruji nejen v Kraji Vysočina, odkud pocházím. Pan předseda Petr Fiala nyní objíždí všechny regiony a beseduje se širokou veřejností. V Jihlavě byla diskuze velmi živá, přišli i nečlenové ODS, šlo o otevřenou diskuzi.

 Jako bývalá starostka si stále uvědomuji, že setkávání s lidmi a zpětná vazba od nich je základem všeho. Myslím si, že toto dodržuji a vyjíždím pravidelně po celém regionu, řeším připomínky od samospráv obcí a měst, ale i běžných občanů.

Čeká nás hodně práce, je to na každém z nás.