PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.05.2014 13:11:42 - pavel60

Líbí se mi kandidátka KSČM do evropského parlamentu

navrženi kandidáti jsou členové strany, kde na rozdíl od ANO kde jejich první člen je až na 10 místě kandidátky a to pan Smitka. Rovněž tak nasazení dvojky u TOP 09 pana poslance Pospíšila z ODS mi nepřipadá pro voliče příliš korektní. Přeji Vám , aby jste se i ze 4 místa do parlamentu dostal i díky vaši transparentní a ne vyčůrané kandidátce oblbující voliče.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.05.2014 16:32:09 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, ANO angažovalo na kandidátku hlavně členy agentury pana Teličky, která skončila. Co se týče našich kandidátů, myslím si, že všichni bez výjimky dodrží program, s nímž kandidují do Evropského parlamentu. U TOP 09 řekl kdysi Karel Schwarzenberg, že se ta věrnost stranám nemá přeceňovat, protože strany jsou jen takové účelové spolky. Já to tak necítím. Jsem přesvědčen, že za mnou je konkrétní práce pro republiku vidět, a dělám všechno pro to, abych voliče přesvědčil, že má smysl dát mi preferenční hlas.