Ing. Pavel Čihák

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2014 11:27:46 - Lulek z Bystřice

autonehody

Zajímáte se o resort dopravy a budu rád, když se vyjádříte k mým dotazům. Zajímalo by mě, zda byste byl zastáncem, aby bylo povoleno určité promile za volantem a druhá věc, co říkáte na to, že za stále více nehod můžou jiné drogy? Byť je také otázkou, na kolik je u závislých po použití drogy ovlivněno vnímání. Problém podle mě bude i jinde. Začal bych u autoškol, která by se měli změnit, i řidiči jsou stále více bezohlední a v neposlední řadě stav silnic. Děkuji za váš názor občan z Bystřice

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2014 12:16:25 - Ing. Pavel Čihák
Zdravím Vás a k první otázce: určitě bych povolil malé množství alkoholu v krvi (cca 0,2 promile)samozřejmě s větší sankcí při chybě řidiče. U jiných látek (drog) bych postupoval stejně přísně a zabavoval bych řidičáky do doby, dokud nebude řidič tzv.čistý. Nyní byl sněmovnou schválen tisk, který doplňuje naší legislativu a podmínky z EU a ten tyto věci řeší a zabezpečí nám lepší bezpečnost na silnicích a dálnicích. Ke stavu silnic se nemá cenu zatím vyjadřovat, dokud nebudou přiděleny požadované finanční prostředky, nebude stav lepší.