ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2011 13:27:00 - heliška

Mimo jiné se snažíme o rozvoj strany dovnitř

Četla jsem srovnání vaší strany s véčky, pokud jde o rychlý pokles preferencí. Myslím, že to se srovnávat vůbec nedá, ale preference vám moc nerostou a přitom zelená strana v politice třeba je. Co s tím děláte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2011 19:00:12 - Strana zelených
Pokles preferencí Strany zelených a Věcí veřejných podle našeho názoru nelze zcela srovnávat, neboť Zelení jsou narozdíl od VV, kteřé spíše působí jako pouhý marketingový projekt, pevně zakotveni v hodnotách jako je ochrana životního prostředí, udržitelnost, solidarita či ochrana lidských práv. Jistě však tato otázka vyvstává. V současné době se snažíme především o rozvoj strany dovnitř. Spustili jsme fundraisingovou strategii, která nám  v budoucnosti dovolí být nezávislí na příspěvcích od státu. Dále rozvíjíme naše krajské organizace, reformujeme odborné sekce strany a připravujeme se na krajské volby, které nás čekají již za rok a půl, a ve kterých budeme chtít jako Zelení uspět. Jde o práci, která jistě není tolik vidět, ale vytváříme si tak pevné základy pro budoucí rozvoj, bez nichž náš návrat do vrcholné politiky jednoznačně nebude možný.
Děkuji a překi krásný den,František Nejedlý