Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.05.2014 17:58:31 - Bolševník

hmmm

Pane Huml nestydíte se trošku???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.05.2014 10:35:59 - Mgr. Stanislav Huml
 Hm, nestydím.Za co bych měl? Za to, že jsem nastoupil do pracovního poměru, abych se nedočkal dalších měsíců bez práce po rozpuštění Sněmovny? Za to, že v rámci pracovního procesu v době, kdy jsem ve Sněmovně čerpám neplacené volno? Nebo za to, že jsem vyjádřil úctu padlým za 2, světové války účastí na bojkotované akci na ambasádě RF?
Ani za jedno se nestydím a to ani trošku. Bohužel vidím na Ukrajině ve vládě a v silových strukturách neonacisty a nemohu se s tím ztotožnit. Nemohu podporovat vládu, jejíž legitimita se odvíjí od hlasování jednoho poslance za další 4 nepřítomné, kterým možná i zabránili v hlasování. Ústava Ukrajiny nejdou platí jednou neplatí. Neplatí, když poslanci odvolali demokraticky zvoleného prezidenta nedostatečným počtem hlasů i když hlasovali jak jsem popsal výše. A platit má, když tuto vládu lidé na východě neberou, považují za chuntu a odmítají se jí podřídit. Mám souhlasit s použitím tanků a zbraní proti obyvatelstvu. A když mi to vadí, mám se stydět? Bolševníku, stydět by ses měl ty. Protože pro propagandu našich médií nevidíš. Nebo nechceš vidět ty fronty lidí, stojícící před místnostmi s urnou. Tvůj nick tě vystihuje, proto ti tykám. Kdybys byl demokrat, zamyslel by ses nad otázkou - čeho se ti lidé bojí?