Ing. Mgr. Miroslav Poche

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2014 13:21:35 - zuzana

první liga

Ne pan Keller, ale vy jste měl být lídr. Nyní k vašemu sloganu a otázce Jak chcete docílit toho, že budete hrát v Evropě první ligu? A když jsme u ligy? Jaký pro typujete výsledek dnešního hokeje se Slováky? A s jakým sloganem-motem jdete do voleb vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2014 9:52:25 - Ing. Mgr. Miroslav Poche
 Dobrý den, paní Zuzano, 
děkuji Vám za podporu. Ohledně ČR hrající první ligu v Evropě: je především zapotřebí víc komunikovat s partnery v EU. Mnozí si neuvědomují, že politika EU se nekoná pouze v Parlamentu či Radě, ale také v takzvaných "komitologiích", kde se připravují materiály. Tam je zapotřebí prosazovat české zájmy, abychom nemuseli být "papežtější než Papež" a nemuseli konat to, co nám nařídí hrstka starších členů. Musí se změnit mentalita, aby si země byly rovnocennější a aby starší pochopili, že ad a/ i ony mají problémy, které celou Evropu táhnou dolu a ad b/ my nejsme jen do počtu aby EU byla "větší". 
Ohledně hokejové ligy / MS, bohužel Slovensko jede domů díky neuvěřitelnému výkonu Francie, který nás posunul do čtvrtfinále. Teď musíme doufat, že se český tým dobře připraví na zápas s Ruskem či USA. 

S přáním krásného dne, Ing. Mgr. Miroslav Poche